Oplossingen voor industriële ecosystemen

Contact us here

 

MENSEN - MACHINE - MATERIAAL

Interface in veel toepassingen

In een ecosysteem bestaan veel individuen en individuele
onderdelen die samen een functionerend geheel vormen. Alle onderdelen van FATH hebben verschillende expertises. Toch streven zij hetzelfde doel na: het werk van gebruikers en klanten vergemakkelijken en verrijken, zodat een productief industrieel ecosysteem kan ontstaan.

Geniet van de knowhow, expertise en innovatie
die de leden van FATH op het gebied van magazijn & logistiek, assemblage & productie, veiligheid en digitaal bestellen met elkaar verbinden.

Wij ondersteunen u met nuttige en intelligente
componenten- en systeemoplossingen die naadloos op elkaar aansluiten. U bereikt uitstekende waardecreatie op de werkvloer door zeer efficiënte productie en logistiek.

2021-06-25-FATH-Warehouse-and-Intralogistics-Flipbox

Magazijn & Intralogistiek

2021-06-25-FATH-Assembly-and-Production-Flipbox

Assemblage en productie

Beveiliging

Security

FATH combineert innovatie in de productie van LEAN-producten en knowhow op het gebied van LEAN. Als fabrikant van LEAN-producten hecht FATH bijzonder veel belang aan duurzaamheid. Waar mogelijk worden gerecyclede kunststoffen gebruikt en PVC wordt vermeden. De klant staat altijd centraal. Individuele oplossingen zijn voor ons geen optie, maar de standaard.
Michael Honisch
Michael Honisch
Hoofd LEAN 4.0

Breng de toekomst in uw bedrijf

Beslis welke producten en oplossingen van de FATH Group het beste bij uw uitdagingen passen en geef ons uw toestemming om uw gegevens door te geven aan de betreffende FATH-onderneming, die u uitgebreid kan adviseren.

Vul het onderstaande formulier in en bevestig je verklaring van toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens in overeenstemming met GDPR.