ENRICH YOUR WORKING LIFE.

 

Welkom in de nieuwe wereld van FATH!

FATH is nog steeds FATH. Alleen is het nu anders! Veelzijdiger, spannender en omvattender.

De producten en oplossingen van FATH helpen onze klanten al meer dan 30 jaar hun productiviteit te verhogen. Natuurlijk kent u ons het beste als fabrikant van mechanische componenten en hardware. Maar FATH is altijd veel meer geweest. Op de achtergrond zijn wij altijd bezig geweest met innovatie en dynamische ontwikkeling. OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIËLE ECOSYSTEMEN

FATH producten en oplossingen verhogen niet alleen de productiviteit, maar verbeteren tegelijkertijd de werkbeleving van mensen aanzienlijk. Dat beloven wij u. ENRICH YOUR WORKING LIFE.

Om deze belofte waar te maken, hebben we meer nodig dan alleen praktische componenten. Daarom ontwerpen we holistische en gebruiksvriendelijke oplossingen op basis van een schat aan knowhow en tientallen jaren ervaring. We creëren toegevoegde waarde op de werkvloer door de interactie tussen mensen, machines en materialen. Hiertoe behoren LEAN-visualisatieproducten voor meer efficiëntie in de productieruimte. Digitalisering en automatisering van productie- en assemblageprocessen en aantrekkelijke automatiseringsoplossingen voor magazijnen, logistiek en slimme toegangscontrolesystemen.

In brief: We see ourselves as a leader of innovation and a developer of intelligent system solutions for manufacturing. Our solutions benefit the working lives of millions of people and we want to make these solutions accessible to all. Worldwide.

De FATH-waarden

FATH-Fruehlingsmotiv2019

Geschiedenis

FATH

Hoofdkantoor

Gewerbepark Hügelmühle 31, D-91174 Spalt

Directeuren

Wido Fath, Mirko Jan Fath, Till Zupancic

Werknemers

500 collega's wereldwijd

Vestigingen

9 FATH-vestigingen met distributie in 48 landen

Distributeurs

34 verkooppartners in 22 landen